Ràdio Estel
Pensionistes davant del Congrés, aquest dimecres
RÀDIO ESTEL Foto: CCOO
"La crisi ha fet perillar que les pensions es revaloritzin amb l'IPC"
Pere Vidal (UOC) ha analitzat la situació de les pensions, i Joan Hernàndez (GTER) ha valorat l'acte de cloenda de la Setmana de l'Harmonia Interconfessional
@BorjaDeMaria 14/03/2018

El Congrés reclama una pujada de les pensions al ritme de la inflació. Hem parlat a la 1a hora de la Fórmula Estel amb Pere Vidal, professor de dret laboral de la UOC. "En els últims anys, amb la crisi, el número de gent que percep pensió o prestacions socials ha augmentat, i han baixat el número de cotitzants. Això està afectant la guardiola de les pensions i està provocant que avui dia pugui estar en perill que les pensions es revaloritzin conforme l'IPC", ha informat Vidal. El professor de la UOC ha recordat que hi ha hagut dues reformes: l'any 2011 es va allargar l'edat de jubilació, i el 2013 es va introduir que es calculi la revalorització de les pensions amb diversos indicadors.
 
Comentari d'Actualitat
Joan Hernández, director del GTER (Grup de Treball Estable de Religions) ha resumit l’acte de cloenda que es va celebrar aquest dimarts al Parlament amb motiu de la Setmana de l’Harmonia Interconfessional: "Vam omplir, amb 150 places, gent de totes les religions... (...) Penso que és interessant que aquest acte es faci al Parlament, com la casa de tots, i que la presideixi el president, Roger Torrent. En el seu discurs va insistir que el diàleg interreligiós és important i imprescindible, i que el diàleg interreligiós des del respecte i l'acceptació al dret a la llibertat dels altres és el pilar de la pau i l’harmonia interconfessional".

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET