Ràdio Estel
Moment de la sortida en la cursa solidària d'Entreculturas a Vigo
RÀDIO ESTEL Foto: Entreculturas
La Cursa Entrecultures arriba, per primera vegada, a Barcelona
A més, Jordi López Camps (Òmnim Cultural) ha valorat els registres de la Guàrdia Civil i Josep Maria Turull ha convidat a celebrar aquest cap de setmana el Dia del Seminari
@BorjaDeMaria 16/03/2018

La setenea Cursa solidària Corre per una causa, corre per l'educació s'està celebrant a 13 ciutats espanyoles amb més de 20.000 participants. El 15 d’abril serà la primera vegada que se celebrarà a Barcelona. Esther Ribas, voluntària i responsable de la Cursa Entrecultures, ha explicat a la Fórmula Estel que els diners recollits es destinaran a donar accés a l’educació a més de 4.000 nens/es i joves desplaçats, refugiats i locals de Sudan del Sud. Entrecultures és una organització no governamental de cooperació per al desenvolupament de la Companyia de Jesús.

Comentari de l’Actualitat
Jordi López Camps, membre de Cristianisme i Justícia i d'Òmnium Cultural, i ex Director General d'Afers Religiosos de la Generalitat, ha valorat l’escorcoll de 12 hores de registre a Òmnium en una operació de la Guàrdia Civil per l'1-O: "Vam assistir a un pas més dintre de la repressió de l'Estat espanyol contra els ideals independentistes i una part de la població de Catalunya", ha començat dient, i ha descrit els registres com “una acció mediàtica encaminada a atemorir i intentar espantar”.

Dia del Seminari
Josep Maria Turull, rector del Seminari conciliar de Barcelona, ens ha convidat a celebrar aquest cap de setmana el Dia del Seminari, “de cara a pregar pel Seminari, amb tots els què en formem part, i al mateix temps, és un dia en el qual es convida a fer la pròpia aportació en la mesura de les pròpies possibilitats, al Seminari”.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET