Ràdio Estel
La presentadora de la Fórmula Estel, Mercè Raga, i el director de l'Obra Social La Caixa, Oriol Bota
RÀDIO ESTEL Foto: @BorjaDeMaria
"L'estigma de la societat és el pitjor"
Oriol Bota (Obra Social Sant Joan de Déu) ha presentat la Setmana Solidària amb la Salut Mental del Gremi de Floristes de Catalunya
@BorjaDeMaria 21/03/2018

Benvinguda Primavera!! I durant aquesta estació de l’any, broten les flors i bones inciatives com la que t'hem explicat aquest dimecres a la Fórmula Estel.

Fins al 24 de març tindrà lloc la Setmana Solidària amb la Salut Mental del Gremi de Floristes de Catalunya en benefici de l’Obra Social Sant Joan de Déu. Una de cada quatre persones pateix un trastorn mental al llarg de la vida. Malgrat aquesta altíssima prevalença, pesa un gran estigma sobre aquestes malalties i les persones que les pateixen. "La malaltia mental, finalment, els metges, els psicòlegs... te la compensen; l'estigma social, ells no poden fer-te res (...) L'estigma de la societat és el pitjor", ha assegurat Oriol Bota, director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu. 

Comentari de l'Actualitat
La fiscalia demana llibertat sota fiança per Joaquim Forn, i presó incondicional per a Jordi Sànchez, tot i que previsiblement renunciarà a la seva acta de diputat en les próximes setmanes. "Avui és un dia molt important perquè molt possiblement el Tribunal Suprem decretarà la llibertat de Joaquim Forn", ha indicat l’advocat penalista, Lluís Batlló.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET