Ràdio Estel
El professor de Dret Constitucional de la UAB, Joan Lluis Pérez-Francesc, ha fet 'El Comentari de l'Actualitat'
RÀDIO ESTEL Foto: Casino Review
"La política catalana és com una ruleta russa"
Les notícies i El Comentari de l'Actualitat de Joan Lluis Pérez-Francesc (UAB) s'han centrat aquest dijous en el ple d'investidura de Jordi Turull
@BorjaDeMaria 22/03/2018

Molt pendents del ple d'investidura de Jordi Turull, convocat per aquest dijous a les 5 de la tarda. En les notícies, el repàs pels diaris digitals de Catalunya i Andorra, i El Comentari de l'Actualitat, hem informat i valorat aquesta decisió del president del Parlament, a l'hora informativa de la Fórmula Estel

El professor de Dret Constitucional de la UAB, Joan Lluis Pérez-Francesc, considera que és "una situació complexa i convulsa", i afegeix. "Desitjar que es pugui tendir cap a una certa normalitat institucional. La política catalana, com diu un amic meu, és com una ruleta russa, no saps molt bé com acabarà tot plegat".

Filtració de dades de Facebook
La popular xarxa social ha patit un robatori de dades d'usuaris, que han acabat en mans d'una empresa de consultoria política. El professor dels estudis de drets i ciencia política, Miquel Peguera, ha advertit: "No tenim mai assegurat que faran amb les nostres dades. Molt sovint, quan acceptem termes, acceptem coses que no ens imaginem".

El Catalunya Cristiana d'aquesta setmana té la Creació en portada. Carme Munté, cap de Redacció, ha avançat els continguts més destacats.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET