Ràdio Estel
La Sagrada Família, il·luminada de blau pel Dia Mundial de l'Autisme
RÀDIO ESTEL Foto: Pau Barrena (Getty Images)
La Sagrada Família es va vestir de blau per l'autisme
Rosa Maria Miró (UOC) ha definit l'autisme, Lluis Batlló ha parlat de l'extradició de Puigdemont, i Fra Valentí Serra de la tàpara
@BorjaDeMaria 03/04/2018

Edificis com la Sagrada Família, el MACBA, el RCD Espanyol i el Gran Teatre del Liceu es van vestir de blau per l’autisme. En l’hora informativa de la Fórmula Estel d’aquest dimarts hem entrevistat la professora de psicologia de la UOC, Rosa Maria Miró: “Tot i que és un trastorn que està molt present al carrer, realment segueix sent un col·lectiu molt desconegut i és important no caure en els tòpics i els típics”. Per això, Miró ha explicat com són les persones amb autisme: “Tenen una sensibilitat diferent, perceben l’entorn d’una manera diferent. Necessiten tenir un entorn que els pugui protegir” i també “tenen dificultat en el vincle i en les relacions socials”.

“El procediment establert en l’euroordre no comporta cap judici”
L’advocat penalista, Lluís Batlló, ha comentat la decisió de la fiscalia alemanya d’extradir o no Carles Puigdemont, i ha recordat que “l’euroordre no comporta cap judici”.

Remeis de Frare
Si us agraden els remeis naturals, cada dimarts a les 8:45 Fra Valentí Serra entra a la Fórmula Estel per parlar d’aquesta cultura. En la sessió d’avui, ha tractat la tàpara, una planta molt pròpia de la Mediterrània.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET