Ràdio Estel
ACCIÓ SOCIAL 
Càritas diocesana de Lleida crida al compromís
“Comprometre’s és una manera de ser, de relacionar-nos amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb el món”
Redacció 05/04/2018

El teu compromís millora el món” és el nom de la campanya institucional de Càritas dels anys 2017 i 2018, però també és el nom de l’article que ha escrit recentment Rafael Allepuz Capdevila, director de Càritas diocesana de Lleida.

L’article, que anuncia la trobada catalana del voluntariat de Càritas Catalunya que es farà a Lleida el 14 d’abril, és una clara crida al compromís de la societat, ja que Rafael Allepuz l'utilitza per avisar-nos: “el món es troba cada cop pitjor, i facilita que el dolor i la injustícia se n’apropiïn”. És per aquest motiu que Allepuz ens demana recuperar el veritable significat del compromís, que segons ell “és un manera de ser, de relacionar-nos amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb el món”.

Tal com explica Allepuz, el compromís ens ha de treure de la nostra zona de confort, i “ens ha de posar en comunicació amb el món, perquè la cerca del bé comú és responsabilitat nostra”.

El director de Càritas diocesana de Lleida ha volgut recordar també totes les persones que ja dediquen bona part del seu temps al servei dels més necessitats, com són tots els voluntaris de Càritas que participaran en la trobada el dia 14. Com explica a l’article, la trobada serà un moment per “compartir amb alegria i esperança els nostres espais d’interioritat i les nostres experiències de compromís”.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET