Ràdio Estel
Pàgines d''El Petit Príncep'
RÀDIO ESTEL Foto: varietats2010.blogspot.com
"'El Petit Príncep' es va interpretar com una resposta al nazisme"
Esteve Pujol, psicòleg i pedagog, ha comentat el conte d'Antoine de Saint-Exupéry, que aquest 6 d'abril fa 75 anys
@BorjaDeMaria 05/04/2018

Benvinguts a la Fórmula!


Com cada dia de programa, hem començat amb els titulars i amb una cançó.

Demà es celebren 75 anys de El Petit Príncep
L’obra d'Antoine de Saint-Exupéry és el segon llibre més traduït de la història després de la Bíblia. "La gent gran som molt especials, molt creguts, se’ns ha d’explicar tot, i els qui ho entenen de veritat són els nens. El Petit Príncep no és un conte per a infants, el qui ho entenen de veritat són els adults", ha apuntat el psicòleg i pedagog Esteve Pujol, que ha repassat les principals ensenyances del llibre i ha contextualitat la publicació: "El Petit Príncep es va publicar en plena 2a Guerra Mundial, en què milers de nens es van quedar orfes. Es va interpretar com una resposta al nazisme".

Iván González, economista i màster en economia social, ha fet El Comentari de l'Actualitat sobre els Pressupostos Generals de l'Estat del 2018: "Pujada 3% pensions, rebaixa IRPF (amb sort, només per mig any), reducció IVA entrades cine, pujada sou funcionaris... Serà el PP capaç d'aprovar-los? No ho sabem. Temps al temps".

Els dijous sempre repassem el nou Catalunya Cristiana. Carme Munté ha resumit l'entrevista a Pilar Rahola sobre el seu nou llibre: SOS CRISTIANS.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET