Ràdio Estel
Tribunal Suprem
RÀDIO ESTEL Foto: ACN
"Qüestiona greument l'estratègia judicial del Tribunal Suprem"
Eduard Ibáñez (Justícia i Pau) i Anna Boza (Boza Advocats) han resolt dubtes sobre la decisió de la justícia alemanya de deixar en llibertat sota fiança a Carles Puigdemont
@BorjaDeMaria 06/04/2018

Carles Puigdemont queda en llibertat sota fiança. 

Les incògnites després de la decisió de la justícia alemanya les hem resolt a la Fórmula Estel, de 8 a 9 del matí, la nostra hora informativa. Hem recollit les opinions d’experts sobre el tema: l’advocada penalista Anna Boza i el també advocat i director de Justicia i Pau a Barcelona, Eduard Ibañez“Ara com ara, el jutge Pablo Llarena ho deixarà tot com està. El ritme judicial mai és igual que el que la gent voldria”, ha relatat Boza. Per la seva banda, Ibáñez ha apuntat: "El més rellevant és que el tribunal alemany ha dit que l'acusació que pesa sobre Puigdemont relativa al delicte de rebel·lió no té fonament, perquè no es va produir la violència que integra el delicte equivalent al codi penal alemany. Ve a dir que no es va produir un aixecament violent que ho justifici. Qüestiona greument l'estratègia judicial del Tribunal Suprem i introdueix un toc d'alerta molt important".

“Si sou més actius sereu més feliços”
Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!
Aquest és el lema del Dia Mundial de l'Activitat Física d'enguany, i ens ho ha explicat el secretari de l’esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras. 

Els divendres tanquem la setmana amb Un món sense fronteres, la secció d'Àngel Miret, coordinador de l’acollida a persones refugides de la Generalitat de Catalunya.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET