Ràdio Estel
"Quan una persona segueix l'Evangeli és una persona que està alegre", ha afirmat Salvador Aragónes a la 'Fórmula Estel'
RÀDIO ESTEL Foto: Grupo Educar
"L'alegria és una constant de tot el pontificat del Papa Francesc"
El periodista Salvador Aragonés analitza la nova exhortació apostòlica, 'Gaudete et Exultate'
@BorjaDeMaria 10/04/2018

Avui dimarts 10 d’abril del 2018 hem analitzat Gaudete et Exultate, la nova exhortació apostòlica del Papa Francesc sobre la santedat, un nou impuls al seu lideratge moral en un món de tensions entre l’esperança i el desencís. 

El document recull en 5 capítols l’accent que Francesc ha posat, en aquests primers cinc anys de pontificat, a la crida que tots tenim a ser sants i santes. A l'hora informativa de la Fórmula Estel, el periodista, analista i professor Salvador Aragonés, ha ressaltat: “El Papa ha posat el dit a la nafra del què és la vida cristiana. No és qui va a Missa, sinó és qui porta l’experiència cristiana a tots els assumptes de la seva vida”. Amoris Laetitia, Evangelii Gaudium, i ara, Gaudete et Exultate (Sigueu alegres i exulteu): "L'alegria és una constant de tot el pontificat del Papa Francesc. La santedat és això. Quan una persona segueix l'Evangeli és una persona que està alegre". El Mirador de l'Actualitat (aquest dimarts a les 18h) analitzarà més a fons Gaudete et Exultate.

Multiconsulta a Barcelona
Aquest matí s’ha celebrat la sessió extraordinària del Plenari de l’Ajuntament de Barcelona per aprovar la celebració de 4 consultes ciutadanes. Fernando Pindado, comissionat de participació de l'Ajuntament de Barcelona, ho ha definit com un “ventall d'eines que permet consultar quina és l'opinió dels ciutadans”.

Pels amants dels remeis naturals...
Fra Valentí Serra ens porta, cada dimecres, un nou remei de frare. Avui hem tractat la col.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET