Ràdio Estel
Manifestació de l'escola concertada a Barcelona
RÀDIO ESTEL Foto: J.Ramos
"És un atac permanent i obsessiu a l'escola concertada"
Josep Maria Romagosa, president de la Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya, ha denunciat accions impregnades de demagògia i de mentida
@BorjaDeMaria 13/04/2018

Aquest matí de divendres hem resumit, a les notícies de la Fórmula Estel, la taula rodona Comunicació religiosa a l’Església del segle XXI, celebrada ahir a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. El director del diari L’Osservatore Romano; Giovanni Maria Vian, el secretari general i portaveu de la Conferència Episcopal Espanyola, José María Gil Tamayo, i el director de Catalunya Cristiana i RàdioEstel, Jaume Aymar, van coincidir en què l’Església ha d’adaptar-se a la manera de comunicar d’avui dia, mantenint els mitjans de comunicació tradicionals, com Catalunya Cristiana en format paper, i sent fidels a l’Evangeli

Comença aquest divendres la preinscripció escolar a Catalunya amb una allau de crítiques. 
La Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya (CCAPAC), entitat majoritària en el sector de l’escola concertada, denuncia “accions impregnades de demagògia i de mentida” i reivindiquen ''la llibertat d'elecció d'escola''. 

El president Josep Maria Romagosa, ha expressat a la Fórmula Estel: “És un atac permanent i obsessiu a l’escola concertada: se’ns ha volgut situar en el terreny del políticament incorrecte, amb grans dosis de demagògia, i a vegades, de mentida. No és contrària a la pública, és rotundament fals”.

Roger Torrent ha ajornat la investidura i ha proposat al Parlament querellar-se contra el jutge Pablo Llarena
Aquesta decisió ha estat comentada per l’exjutgessa Araceli Aiguaviva: "La presó provisional de Jordi Sànchez és totalment incorrecte, es vulneren drets fonamentals. No es planteja la possibilitat ni de risc de fuga, ni d’ocultació de proves, ni de reiteració delictiva, que són els tres requisitis que marca la llei (...) Són moltíssims els catedràtics d’Espanya que s'han mostrat en contra, és un escàndol, això”. Per l’exjutgessa, els dirigents polítics i socials independentistes “són presos polítics” i "és totalment improcedent la decisió de Llarena".

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET