Ràdio Estel
Manifestació de l'espai Democràcia i Convivència, aquest diumenge
RÀDIO ESTEL 
"El contracte social s'ha de matenir per sobre de la polarització"
Montse Ros (Comissions Obreres) ha valorat la manifestació de l'Espai Democràcia i Convivència. A més, Joan Francesc Uria (Àgora Judicial) ha criticat que es consideri terrorisme el cas Altsasu, i hem entrevistat Laura Aznar (El Crític) pel Premi Montserrat Roig
@BorjaDeMaria 16/04/2018

La informació és protagonista de 8 a 9 del matí a la Fórmula Estel.

Aquest dilluns arrenca a l’Audiència Nacional el judici del cas Altsasu sota la polèmica de què és terrorisme. Fa més d'un any que tres dels vuit acusats es troben en presó preventiva a l'espera del judici. 

La Fiscalia demana un total de 375 anys de presó per a tots els acusat  per agredir a un bar a dos guàrdies civils i les seves parelles. Sobre aquesta qüestió, Joan Francesc Uria, membre d’Àgora Judicial i magistrat de la secció 22 de l’Audiència Provincial de Barcelona, ha afirmat: "Em sembla que l'Audiència de Pamplona va fer una interlocutòria molt raonada, molt assenyada, i molt ponderada, i en la qual explica que no hi ha motius per considerar que els fets d'Altasu, una baralla clarament de borratxos, siguin qualificats de terrorisme, no és una qüestió tant greu i no calia que anés a l'Audiència Nacional". 

La revista monogràfica ‘FEMINISME(S)’ ha rebut el Premi Montserrat Roig en la categoria de Periodisme social. 
Laura Aznar i Laia Soldevila són les coordinadores de la revista FEMINISME(S) i cooperativistes de Crític. Aznar, que va estar col·laborant a RàdioEstel, l’ha valorat a la 1a hora de la Fórmula Estel: "Guanyar aquest premi ha estat un gran reconeixement però també una gran responsabilitat, porta el nom de Monsterrat Roig, que és un referent del periodisme i del feminisme que ens segueix recordant que queda molt camí per recòrrer"

Manifestació de l’Espai Democràcia i Convivència
Montse Ros, Portaveu Comissions Obreres a Catalunya, l'ha valorat la manifestació: “El nom Democràcia i Convivència no és casual, són entitats que majoritàriament no pertanyem al món sobiranista, sinó que tenim pluralitat a dins de casa nostra: sindicats, associacions de veins, FAPAC, unó d'esportistes, actors… I el fer un esforç per agrupar-nos és un missatge de profunditat encaminat a que el contracte social de drets i llibertats del país es mantingui per sobre de la polarització que ja ha existit i que encara anem veient. Ha de ser un punt d'inflexió en aquest ambient més dur que hem viscut a Catalunya en els últims temps".

A més d'entrevistes, cada dia, de 8 a 9, repassem les notícies generals i les locals i et despertem amb cançons selectes.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET