Ràdio Estel
La literatura és, amb les roses, protagonista de cada Sant Jordi
RÀDIO ESTEL Foto: Entorno Turístico
"És l'art que millor ens equipa per desenvolupar-nos en el món"
Teresa Iribarren ha glossat les virtuts de la literatura, el coach Jordi Casado ha parlat de la força de Sant Jordi, i Josep Maria Turull ha resumit el nou pla pastoral de l'Arxidiòcesi de Barcelona
@BorjaDeMaria 23/04/2018

Torna Sant Jordi amb els seus colors, les seves olors de roses fresques i llibres acabats d'estrenar, els passejos pels carrers plens a vessar i l'alegria de compartir l'amor. 

Aquest dilluns 23 d'abril trobaràs l'equip humà de RàdioEstel a l'Ateneu Barcelonès, al carrer Canuda número 6 de Barcelona. Podràs veure com fem ràdio en directe des de les 11.00 hores del matí a les 18.30 hores de la tarda. Comptarem amb entrevistes, música, Mirador de l’Actualitat especial Sant Jordi i molt més

La Fórmula Estel, però, ha començat als estudis de RàdioEstel, on cada matí de 8 a 9 et posem al dia de les notícies. Jordi Casado, coach, ha fet El Pensament del Dia: “Un cavaller i una princesa, moguts per vèncer el drac de la ignorància, l’odi i la por, es carregaven de llibres, d’històries, contes i llegendes, com a armes per despertar les ments més adormides. I van vèncer”.

També a la 1a hora de la Fórmula Estel, Teresa Iribarren, professora de literatura dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, ha glossat les virtuts de la literatura: “És l'art que millor ens equipa per desenvolupar-nos en el món", “és molt útil des del punt de vista lingüístic i de l'expressivitat” o també ha dit: "Els relats ens expliquen conflictes, i veiem les solucions que el personatge tria" 

Josep Maria Turull, rector del Seminari de Barcelona, ha fet El Comentari de l’Actualitat sobre la presentació aquest diumenge del pla pastoral de l'arxidiòcesi de Barcelona a la Basílica de Santa Maria del Mar: "SORTIM va ser la paraula que una i altra vegada es va anar repetint. Ho deien tots, perquè això és el que ens ha de guiar al llarg d'aquest temps, seguint la invitació del Papa Francesc de ser una Església en sortida".

Escolta l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET