Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Presentació del nou Pla pastoral diocesà
El cardenal Joan Josep Omella anima a l’arxidiòcesi de Barcelona a “sortir a les perifèries
Redacció 23/04/2018

Aquest diumenge s’ha presentat a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona el nou Pla pastoral diocesà, que inclou les orientacions i propostes per a una conversió pastoral a l’arxidiòcesi de Barcelona.

L’acte, que han seguit més de 1.000 persones, ha servit per mostrar el nou pla, elaborat després d’una llarga consulta diocesana que es va fer durant el curs passat. El resultat d’aquesta consulta, que forma el nou Pla pastoral, s’ha explicat detalladament i s’ha distribuït a la sortida en els seus dos formats, tant l’edició popular de butxaca com el format habitual de llibre.

La cerimònia ha comptat amb la participació dels bisbes auxiliar de Barcelona Mons. Sergi Gordo i Mons. Antoni Vadell, així com també de l’arquebisbe Joan Josep Omella, responsable de tancar l’acte amb una pregària en la qual ha convidat a tothom a fer-se seu el Pla pastoral i a “sortir de les perifèries”, com va dir el papa Francesc.

La presentació ha tingut una gran participació del públic, que ha cantat i participat de les diverses activitats que s’han fet, entre les quals ha destacat un puzle situat al presbiteri que ha reproduït el cartell anunciador de la trobada, amb el panot com a motiu, símbol del nou Pla pastoral.

Tots els materials de difusió del nou Pla pastoral es poden consultar al web diocesà www.esglesiabarcelona.cat/sortim-pla-pastoral

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET