Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL Foto: Gremi de Llibreters de Catalunya
"Hem venut altres llibres dels què no es parla"
Mari Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, ha repassat les vendes i la participació de Sant Jordi; el fotògraf Joan Guerrero ha definit Eugeni Forcano, i Fra Valentí Serra ha divulgat les sardines
@BorjaDeMaria 24/04/2018

La tradició marca que el mateix dia de Sant Jordi per la tarda s'anunciïn els llibres més venuts. Mari Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, ha citat els títols a l’hora informativa de la Fórmula Estel: La força d’un destí, de Martí Gironell (en català) i Las hijas del capitán, de Maria Dueñas (en castellà): “Amb el nostre paper prescriptor de llibres hem venut altres coses que no es parlen: L'ordre del dia, de Éric Vuillard, o Pàtria, de Fernando Aramburu”, ha apuntat la presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, que també ha explicat quina és la dinàmica de vendes per Sant Jordi: “Hi ha una pujada de les vendes a les 12 del migdia, i és una bogeria a partir de les 5 de la tarda, suposo que perquè la mainada surt de l’escola i molta gent agafa festa per passejar per les nostres vil·les i ciutats”.

El fotògraf Eugeni Forcano ha mort als 92 anys
Un dels grans fotògrafs catalans de la segona meitat del segle XX, Eugeni Forcano, ens va deixar aquest Sant Jordi. El fotògraf Joan Guerrero l’ha descrit: “Em vaig quedar meravellat de la puresa de la seva fotografia, una espècie de neorrealisme de Barcelona. Com el retrat de Josep Pla amb el fum de la cigarreta, és una peça antològica. Penso que junt a Català Roca, Joan Colom i Xavier Miserachs, són els puntals de la fotografia”.

I amb Fra Valentí Serra, a Remeis de Frare, hem parlat de sardines.

Escolta l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET