Ràdio Estel
Cristina Cifuentes
RÀDIO ESTEL Foto: Flickr
"El PP té casos de corrupció molt pitjors que el de Cifuentes"
El periodista Lluis Foix ha valorat la dimissió de Cristina Cifuentes
@BorjaDeMaria 26/04/2018

La dimissió de Cristina Cifuentes com a presidenta de la Comunitat de Madrid va ser aquest dimecres el gran tema, i aquest dijous la notícia encara porta cua. 

El periodista Lluis Foix, a l’hora informativa de la Fórmula Estel, ha valorat: “Arriba tard i malament. La sra Cifuentes és una part molt petita del clima de corrupció estructural que pateix, o que viu, o que ha realitzat el PP, no només ara, sinó durant molt de temps”. Foix també ha apuntat: “20 anys governant el mateix partit en una Comunitat són excessius. L’anterior president més de 2 anys a la presó, Aguirre extraordinàriament qüestionada… I el PP té casos de corrupció molt pitjors que el que ha fet caure a Cristina Cifuentes”.

Catalunya Cristiana
La reivindicació d’unes pensions dignes continua sent notícia i aquesta setmana és el tema d’anàlisi de Catalunya Cristiana. L’ha explicat Carme Munté, cap de Redacció.

Notícies, bona música per arrencar el dia, repàs per l'actualitat de tot Catalunya i Andorra... això i molt més t'espera cada matí de 8 a 9 a RàdioEstel.

Escolta l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET