Ràdio Estel
L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas
RÀDIO ESTEL Foto: Ajuntament de Girona
"Marta Madrenas podria ser presidenta de la Generalitat"
El politòleg Xavier Torrens creu que l'alcaldessa de Girona serà investida la setmana que ve, mentres que Ricard Bellera (CCOO Catalunya) ha valorat l'1 de maig
@BorjaDeMaria 02/05/2018

Fa 132 dies que Catalunya no té un govern estable. Aquesta setmana, Oriol Junqueras, que per cert, avui es compleix mig any del seu empressonament, demanava  fer un govern el més aviat possible i no malbaratar el 21D. Com funcionem aquests dies sense Govern? El politòleg i sociòleg Xavier Torrens ho ha explicat a la Fórmula Estel: "El Govern és necessari entre altres raons perquè un dels tres grans poders (legislatiu, judicial i'executiu), té un, l’executiu, que Catalunya no pot exercir. Ens trobem com abans del restabliment de l’autogovern de Catalunya amb l’arribada del president Josep Tarradellas". 

Xavier Torrens ha assenyalat Marta Madrenas com a presidenta de la Generalitat: “És probable que el diumenge sapiguem qui és la persona d’aquest Pla D i que la setmana que ve hi hagi un Ple d’investidura. A no ser que Elsa Artadi es desdigui, qui és més probable que sigui presidenta de la Generalitat podria ser l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, perquè pertany al PDECat, és una persona de molta confiança de Carles Puigdemont, fins el punt que la va proposar ell, i els independents de Junts per Catalunya, que sabem que tenen una posició diferent del PDECat, també confien en ella”.

Milers de persones van reclamar pensions i sous més alts en l'1 de Maig més feminista.
Ricard Bellera, Secretari de Treball i Economia de CCOO Catalunya, ha fet El Comentari de l’Actualitat: “Fem una valoració molt positiva (...) Les reivindicacions estan en el centre del debat: les pensions, recuperar els nivells salarials de fa 10 anys i superar la bretxa salarial”.

Aquest dimecres hem anat a la LLIBRERIA SALVAT de la Seu d’Urgell. I aquest dia de la semtna acostuma a fer El Pensament del dia Jaume Aymar, director de Radio Estel i Catalunya Cristiana. Avui dedicat als malalts i a la unció dels malalts.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET