Ràdio Estel
Mercè Ibarz va recollir aquest dimecres el Premi Serra d’Or d’assaig
RÀDIO ESTEL Foto: Òscar Bardají
"Les relacions al voltant de l'obra d'art permeten que existeixi"
Mercè Ibarz, Premi Serra d'Or d'assaig 2018, ha valorat el seu guardó
@BorjaDeMaria 03/05/2018

Ahir dimecres es van donar a conèixer els guardonats dels Premis Serra d’Or 2018

Mercè Ibarz, Josep Lluís Badal, Teresa d’Arenys, Adrià Pujol i Marc Gil són algunes de les persones premiades, en un acte de lliurament presidit pel Pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler. 

Mercè Ibarz, Premi Serra d’Or d’assaig, ha estat entrevistada per Mercè Raga a l'hora informativa de la Fórmula Estel: "Ningú treballem sols. Hi ha unes relacions al voltant d'una obra d'art que permeten que existeixi (...) Tot prové del creador entés com una esponja".

La Xina activa el carnet de bon ciutadà amb milions de càmeres i algoritmes. 
Guillem Pursals, politòleg expert en Pròxim Orient, ha comentat la notícia: "Com més bons ciutadans siguin, en millor escoles, transport públic... si són mals ciutadans, no podran usar aquests serveis, o fins i tot hauran de pagar més impostos. Ningú sap com funciona, ni el govern xinés. És una espècie de Gran Germà que ho vigilarà tot per tal que la gent es comporti bé"

Carme Munté, cap de Redacció de Catalunya Cristiana, ha parlat de testimonis de fe en la malaltia i d’ecumenisme pràctic a Guissona, entre altres temes recollits a la revista d’aquesta setmana.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET