Ràdio Estel
Joan Capdevila, Guillem Pursals i Lluís Sols han participat aquest divendres en 'El Mirador'
SOCIETAT 
"Ara sona un nou candidat a la investidura: Antoni Morral"
El politòleg Guillem Pursals, en un col·loqui amb Joan Capdevila i Lluís Sols, diu que "és de perfil baix i afavoriria Puigdemont"
@IgnasiMiranda 04/05/2018

Joan Capdevila, diputat d’ERC al Congrés i membre de la Junta de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, Lluís Sols, col·laborador del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia, i Guillem Pursals, politòleg expert en conflictes, han analitzat aquest dijous, des del programa El Mirador de l'actualitat, les incerteses i les esperances de cara als dies que resten per formar un govern a Catalunya. Pursals ha anunciat, a partir de fonts no confirmades oficialment, que "Antoni Morral, exalcalde de Cerdanyola per Iniciativa i ara diputat de Junts per Catalunya, és un altre dels noms que sonen ara per a la investidura entre la majoria independentista". Ha comentat que "no és conegut, té un perfil molt baix que permetria a Puigdemont destacar, tot i la seva situació a Alemanya, i guanya opcions també perquè Elsa Artadi no accepta el paper simbòlic que pugui tenir Puigdemont, cosa que sí que pot fer Morral".

Per la seva banda, Capdevila ha explicat que el seu partit "vol i espera, des del gener, que es formi aviat un govern tan aviat com sigui possible, per rearmar i reorganitzar el moviment independentista i per defensar les posicions que no s'han de perdre". Pursals i Capdevila han discrepat sobre l'aplicació o no del 155 després de la formació d'un govern català. Sols ha dit que, "si tira endavant l'opció d'Elsa Artadi, pot haver-hi novetats a partir d'aquest dissabte, amb la reunió de Puigdemont amb diputats de Junts per Catalunya, però si no és així, passaran més dies". En aquesta línia, ha aclarit que "el problema és que, si Elsa Artadi és elegida presidenta, Mercè Conesa saltaria i es trencarien els equilibris, principalment del PDeCAT".
 
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 4 de maig.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET