Ràdio Estel
Els pares rogacionistes Mario Buonnano i Carmelo Capizzi, responsables del Telèfon de l'Amistat
RÀDIO ESTEL Foto: DIARI MÉS / CRISTINA AGUILAR
"El Telèfon de l'Amistat és silenciós però bastant important"
Pare Mario Buonnano, responsable del Telèfon de l'Amistat, que celebra aquest dissabte el 30è Sopar Benèfic.
@BorjaDeMaria 04/05/2018


L’Associació Amics de Loreto i els Pares Rogacionistes recaptaran fons per a aquesta eina que es posa a disposició d’aquelles persones que, per motius diversos, necessiten posar-se en contacte amb algú per rebre un consell o algun tipus d’ajuda, o, simplement, que l’escolti. El Pare Mario Buonnano, responsable d’aquest projecte, ha explicat a la Fórmula Estel: “És un treball silenciós i que a vegades passa desapercebut, però ha estat una missió bastant important per a la ciutat i la província de Tarragona”. El Pare Mario ha informat que les trucades, “sent Tarragona i província no molt poblada, no són molt numeroses. Però la mitjana és de 5-6 al dia”.

Des d’avui divendres fins diumenge es celebra la Trobada Europea de Frares Caputxins. Josep Manuel Vallejo, frare caputxi, director de la revista Catalunya Franciscana i un dels encarregats de l"organitzacio de la Trobada, ha explicat que “hi haurà un pelegrinatge amb una relíquia de Sant Francesc. Per això diem que Sant Francesc visita els carrers de Barcelona”.

Àngel Miret i Ignasi Miranda, a Un món sense fronteres, han tractat diversos temes, com el català en la judicatura, el dejuni per la llibertat dels presos o expressions freqüents d’origen religiós, com “Endavant les atxes!”, que és pròpia de Divendres Sant. L’atxa és un ciri gran i gruixut que es fa servir durant les processons funeràries.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET