Ràdio Estel
Whatsapp
RÀDIO ESTEL Foto: Freestocks.org
"Elevar l'edat d'ús de WhatsApp és molt difícil de complir"
La psicòloga Núria Benedito ha comentat la decisió de pujar a 16 anys l'edat d'ús de la popular aplicació, i Maria Victoria Vives ha fet la crònica de la trobada del Papa amb el Camí Neocatecumenal
@BorjaDeMaria 07/05/2018

L'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp ha elevat la seva edat mínima d'ús a la Unió Europea als 16 anys, en lloc dels 13 d'abans, i s'anticipa a la nova regulació europea sobre la protecció de dades personals (RGPD) que entrarà en vigor aquest mes de maig. L'edat mínima, no obstant, es manté en 13 anys a la resta del món: “És una mesura molt difícil de complir” - ha advertit Núria Benedito, doctora en psicologia, a la 1a hora de la Fórmula Estel - “Segurament sigui una mesura de Whatsapp per treure’s la responsabilitat, per justificar-se si passa una situació judicial...”.

Maria Victoria Vives, membre de la 1a Comunitat del Camí Neocatecumenal de la Parròquia de Santes Juliana i Semproniana, de Sant Adrià del Besós, ha explicat la trobada del Camí Neocatecumenal a Roma amb el Papa Francesc, dissabte passat, per a celebrar el 50 aniversari d’aquest camí d’iniciació cristiana, amb presència de 150.000 persones, entre elles bisbes i autoritats espanyoles. “L'ambient va ser impressionant: festiu, alegre, vam anar amb gran agraïment al Camí, per tot el que ha fet Déu a l’Església”.

Els dilluns a les 9 del matí a la Fórmula Estel repassem l'actualitat jurídica amb l'advocat, Eulogi Broto, a Vist per Sentència.

Escola l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET