Ràdio Estel
La nova llei de protecció de dades entra en vigor el 25 de maig
RÀDIO ESTEL Foto: www.thoughtcatalog.com
"Ara la protecció de dades parteix de l'anàlisi de risc de l'empresa"
L'advocat expert en dret, Pablo Verdejo, ha explicat novetats de la nova llei de protecció de dades
@BorjaDeMaria 08/05/2018

Aquest dimarts a la Fórmula Estel hem analitzat la nova llei de protecció de dades, que entra en vigor el 25 de maig, amb l'advocat l’expert en dret Pablo Verdejo: “És un canvi de paradigma. El Reglament europeu pretén fugir d’aquest vestit, perquè la tecnologia evoluciona d’una manera espectacular, i anar a una manera de regular la protecció de dades que parteix de l’anàlisi de risc de cada empresa”, ha avançat Verdejo. “És una norma molt subjectiva i a Espanya i Catalunya no estem acostumats a treballar d’aquesta manera”, ha afegit l'advocat.

El Moviment Cristià de Joves de Barcelona compleix 20 anys
Aquest diumenge a les 19 h a la parròquia de Santa Madrona del Poble Sec hi haurà una celebració de l’Eucaristia presidida pel Bisbe auxiliar de Barcelona, Sergi Gordo. Aquesta setmana, a més, es tanquen inscripcions de l’Aplec de l’Esperit, la trobada catalana de joves que es celebra el cap de setmana del 19 i 20 de maig a Tortosa. Hem parlat amb Àngels Carrió, Responsable del Moviment Cristià De Joves-MUEC: “Els joves són els responsables de les activitats que organitzen, i els grups fan revisió de vida, intentant ser transformadors i església en sortida”.

Hem obert l’hora informativa de la Fórmula Estel amb El Pensament del Dia de Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector, i amb Remeis de Frare, a càrrec de Fra Valentí Serra, parlant de cireres.














  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET