Ràdio Estel
El president electe de la Generalitat, Quim Torra
RÀDIO ESTEL Foto: CCMA
"El discurs reflexa una autoritat i un lideratge pausat"
María José Torrens ha analitzat els discursos del Ple d'investidura de Quim Torra
@BorjaDeMaria 15/05/2018

Aquest dimarts, a l’entrevista de la Fórmula Estel, hem analitzat els discursos que vam escoltar ahir al Parlament en el ple d’investidura de Quim Torra, amb María José Torrens, llicenciada en Ciencies Polítiques i Economiques per la Universitat de Barcelona: “El President demostra una valentia de ser president en aquestes circumstàncies, que està relacionat amb la tenacitat creativa per a obtenir un canvi. Demostra una iniciativa i emprenaduria en un projecte de canvis per a Catalunya i una força contra la injustícia que estem passant en aquest moment. El discurs reflexa una autoritat i un lideratge pausat”. Aquesta només ha estat una de les moltes descripcions sobre Quim Torra que Maria Jose Torrens, consultora en Recursos Humans, ha fet a RàdioEstel. 

Israel mata a 58 palestins que protestaven contra la nova ambaixada a Jerusalem dels Estats Units
El politòleg Guillem Pursals ha comentat la notícia. “El moviment de Donald Trump pot ajudar a reconèixer Jerusalem com la capital d'Israel, però des d'un punt de vista diplomàtic això no ajuda. Es pot entendre com un reconeixement però posa totes les traves possibles per un acord de pau o reconeixement dels dos Estats”.

Segur que en mengeu a diari… Quines propietats té el tomàquet? Fra Valentí Serra, a Remeis de Frare, ens ho ha explicat.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET