Ràdio Estel
Un pare ha reclamat un permís igual que el de maternitat
RÀDIO ESTEL Foto: 324
"Vol equiparar les 16 setmanes per conciliació i igualtat"
Olga Ortiz, màster en dret familiar, ha analitzat l'admissió a tràmit del TC de la demanda d'un permís de paternitat igual que el de maternitat
@BorjaDeMaria 16/05/2018

Bon dia! La Fórmula Estel, de 8 a 9, és el teu programa perquè comencis el dia ben informat.

El Tribunal Constitucional ha admès a tràmit la demanda d'un pare per reclamar un permís de paternitat d'igual durada que el de maternitat i remunerat al cent per cent. N’hem parlat amb Olga Ortiz, advocada matrimonial i penal, i màster en dret familiar: “La novetat és que el TC només admet un 1% dels recursos d’empara, i d’aquests, la meitat”. 

Olga Ortiz, col·laboradora habitual del programa Plusvàlua i Plusvàlua Dones, de RàdioEstel, ha explicat la notícia: “Ell vol equiparar amb la seva dona les 16 setmanes, per un tema de conciliació i igualtat. Volen canviar la doctrina, perquè hi ha vulneració de drets fonamentals”. L’advocada matrimonial i penal ha avisat que aquest cas pot crear precedent.

Anunci d’una trobada entre Quim Torra i Mariano Rajoy
“Han de ser valents i no tenir por d'assumir riscos. Si dialoguen atemorits del què poden dir els seus respectius bàndols, malament, no avançarem. Però percebo que pot ser un diàleg tancat per apriorismes”, ha comentat Jordi López Camps, ex director d’Afers Religiosos, membre de Cristianisme i Justicia i d’Òmnium Cultural.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET