Ràdio Estel
Agustí Colom
RÀDIO ESTEL Foto: Marc Lozano
"Si la pobresa es cronifica és molt més complicat"
Agustí Colom, regidor d’empreses i turisme de l'Ajuntament de Barcelona, i regidor del districte de Les Corts, ha participat com a voluntari al Recompte de Persones sense Llar
@BorjaDeMaria 17/05/2018

Agustí Colom, regidor d’empreses i turisme de l’Ajuntament de Barcelona, i regidor del districte de Les Corts, ha participat com a voluntari aquesta passada nit al Recompte de Persones sense Llar, celebrat a Barcelona, Badalona, Terrassa, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet. Aquest dijous a la Fórmula Estel l’hem entrevistat: “És important per conèixer realment quina és la realitat de les persones sense llar de la nostra ciutat i per donar visibilitat a aquesta situació, a més de sensibilitzar a l'opinió pública i a les administracions diverses, i que això ens permeti trobar-hi solucions i posar-hi fre”, ha destacat Colom. 

El regidor del districte barceloní de Les Corts ha explicat també per què és important fer aquesta acció cada any: “Els darrers recomptes ens ha permès conèixer el nombre, l’evolució de la pobresa i la desigualtat a la nostra societat, i veure si les polítiques o les actuacions, que sempre són difícils, tenen una certa efectivitat. I sobretot poder actuar en els primers moments. Perquè si es cronifica és molt més complicat”.

Palestina - Israel
Després de les morts palestines a la frontera de Gaza contra el trasllat de l’ambaixada dels Estats Units de Tel-Aviv a Jerusalem, aquest dilluns, i amb motiu de la Marxa del Retorn, que reclama el dret dels refugiats a tornar a casa seva, hem analitzat a la Fórmula Estel la notícia amb Arcadi Oliveres, economista i activista social: “Estem davant d’un problema que no és d’ara. Hi ha un incident greu, però el problema s’origina fa 70 anys, amb la creació de l’estat d’Israel”. 

L’impulsador de Procés Constituent ha apuntat per què Estats Units és el principal al·liat d’Israel: “Aquí té molta incidència el lobby jueu: els interessos econòmics extraordinaris dels jueus als Estats Units des de fa molts anys, que acaba incidint en moltes empreses i per tant el govern americà intenta en molts casos defensar-les, respectar-les, a costa, sense dubte, del poble palestí”.

Carme Munté, cap de Redacció de Catalunya Cristiana, ha presentat el nou número de la revista i ha fet la prèvia de l’Aplec de l’Esperit.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET