Ràdio Estel
ACCIÓ SOCIAL 
Arrels Fundació busca 600 voluntaris per enquestar les persones que dormen al carrer de Barcelona
La iniciativa es farà la nit del 5 al 6 de juny, després del recompte nocturn dels sensesostre
Redacció 17/05/2018

Arrels Fundació organitzarà per tercer any consecutiu el cens de les persones sense llar de Barcelona, que té com a objectiu conèixer el seu grau de vulnerabilitat i definir propostes polítiques detallades. Per fer-ho, la fundació realitzarà una enquesta a tots els sensesostre de la ciutat, que permetrà obtenir informació qualitativa sobre la seva situació des del seu punt de vista. Es preguntarà quin tipus d’ajuts reben, el temps que fa que viuen al carrer, si poden anar al metge o si han estat víctimes d’agressions, entre d’altres.

La iniciativa es farà la nit del 5 al 6 de juny, pocs dies després del recompte nocturn de persones sense llar, fet que permetrà complementar les dades quantitatives amb el grau de vulnerabilitat que pateixen. Està previst que els voluntaris comencin el cens a partir de les 23h, moment en què sortiran en grups de tres i es repartiran per totes les zones de la ciutat. Així mateix, Arrels Fundació ja ha avisat que per arribar a tota la ciutat en una nit seran necessaris fins a 600 voluntaris, i és per això que ha demanat tota la col·laboració possible.

Tots els voluntaris que puguin ajudar i es vulguin inscriure a la iniciativa ho poden fer a través d’un formulari en línia (bit.ly/cens2018), o a la mateixa web d’Arrels Fundació: www.arrelsfundacio.org.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET