Ràdio Estel
Hi ha convocades mobilitzacions en protesta per les acusacions d'adoctrinament a l'escola catalana
RÀDIO ESTEL Foto: Exe Lobaiza / Cathopic
"A l'escola s'ha de poder parlar de tot"
Carles Armengol, pedagog, ha valorat les crítiques d'adoctrinament als professors
@BorjaDeMaria 18/05/2018

El MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa), que agrupa estudiants, mestres i professors, mares i pares d'alumnes i sindicats, denuncia "els intents de criminalització" del professorat a Catalunya. Ha convocat mobilitzacions en protesta per les acusacions d'adoctrinament a l'escola catalana i perquè els docents, que consideren que "estan vivint amb por la seva professió, puguin educar "en llibertat". “S’està trepitjant la professionalitat dels docents. A l’escola s’ha de poder parlar de tot, i és obligatori, pedagògicament correcte, parlar de tot allò que preocupa als nanos en un moment determinat”, ha exposat Carles Armengol, pedagog i president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, a l'hora informativa de la Fórmula Estel.

L'Església celebra aquest diumenge la festa de Pentecosta amb el lema "Deixebles missioners de Crist, Església en el món".
Ha parlat a la Fórmula la delegada d'Apostolat Seglar de l'Arquebisbat de Barcelona, Anna Maria Almuni: Sortim! No és un plà estratègic, és un canvi de cultura pastoral. Es tracta d'una conversió pastoral. Volem avançar cap una comunicitat diocesana real que es situa en sortida”.

Un món sense fronteres, amb Àngel Miret i Ignasi Miranda 
Àngel Miret, ha repassat, entre altres notícies socials, la pel·lícula Dues corones i el web on deixar peticions May Feelings

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET