Ràdio Estel
L'alcaldessa de Castellbell i El Vilar, Montse Badia
RÀDIO ESTEL Foto: AjCiV
"Potser és una mica contradictori, el PP ha fomentat aquesta tensió"
Montserrat Badia, alcaldessa de Castellbell i el Vilar, respon a la carta d'Enric Millo demanant neutralitat a l'espai públic
@BorjaDeMaria 23/05/2018

Aquest dimecres a la primera hora informativa de Fórmula Estel hem entrevistat Montserrat Badia, alcaldessa del PSC de Castellbell i el Vilar, on s'ha de demanar autorització previa a l'Ajuntament per mostrar simbologia en espais públics: "Aquesta obligació ja existia l'any 2011. Quan va començar fa 7 mesos aquesta necessitat de reivindicar públicament la situació política i es va començar a posar llaços grocs, vam pensar que cadascú necessitava expressar aquell sentiment. Des de llavors la dinàmica ha anat conduint-se cap una escalada que posava en risc la convivència”, ha explicat Badia a RàdioEstel.

Sobra la notícia Millo demana per carta als alcaldes que mantinguin la "neutralitat" a l'espai públic, l’alcadessa de Castellbell i el Vilar ha assegurat que no han rebut cap carta encara: “Ells [el PP] també hauríen de fer la reflexió que ens han conduit a una situació de tensió, i potser és una mica contradictori, han fomentat aquesta tensió. Potser que s'ho haurien d'haver pensat l'any 2006 quan van començar a recollir signatures contra l’Estatut de Catalunya”.

Detenció Zaplana
A les 8:25 també hem parlat amb l’economista Iván González sobre la detenció d’Eduardo Zaplana, ex-dirigent del Partit Popular per blanqueig de capitals. “Desgraciàdament, massa acostumats estem a aquests tipus de notícies”, ha apuntat González. “Potser que la corrupció està implantada a l’ADN de la nostra política. Jo espero que no sigui així”

Falten 9 dies per La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana
L’acte es farà el proper 1 de juny, i el presidirà l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella. Per això, la Relacions Públiques del Club Més Amics, Mercè Papiol, ha donat detalls de La Nit.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET