Ràdio Estel
Portada del documental 'Desamparats, el dolor'
RÀDIO ESTEL Foto: Sense Ficció
"No en contra de Serveis Socials, sinó de les errades del sistema"
La directora de 'Sense Ficció', Montserrat Armengou, ha explicat el documental 'Desamparats', sobre les retirades de menors per part de l'Administració
@BorjaDeMaria 24/05/2018

Montserrat Armengou, periodista i directora del programa Sense Ficció de TV3, ha parlat a la Fórmula Estel del documental Desamparats, el dolor, emès aquest dimarts. Una investigació que aborda les errades del sistema de les retirades de menors per part de l'Administració. La segona part, Desemparats, l’abús, es publica dimarts 29 de maig a les 21:55. El programa acabarà amb un debat en directe.

"Sempre hem insistit que els serveis socials que s’ocupen dels menors són absolutament necessaris, imprescindibles… literalment, salven vides. Aquest no és un documental en contra dels serveis socials, sinó de les errades del sistema, aquest petit percentatge, en el qual un nen acaba a un centre de menors quan després s’ha demostrat que això no era necessari". 

Montserrat Armengou també ha parlat de com l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a TV3 i de l’endeutament de l’IVA ha dificultat fer documentals: “Vaig arribar a la direcció del programa en el pitjor moment, perquè d’alguna manera estàs quasi tot el dia amb el ‘No’ a la boca. Que, per exemple, les productores catalanes et facin una proposta d’un documental, ara en la majoria de les ocasions hem de dir que no, perquè no tenim aquests diners”.

La jutgessa Carmen Lamela envia a judici Josep Lluis Trapero i la cúpula dels Mossos d’Esquadra
Comentari d’Actualitat: César Biosca, expert policial: "Em sembla que la instrucció ha estat relativament ràpida, i és d’agrair per les parts, perquè quan abans es celebri un judici i es resolgui va en benefici de tot el món. A més, la jutge ha permès al Major Trapero i a la resta d'imputats que estiguin a casa i les mesures cautelars han estat suaus".

Missions Salesianes presenta Love, un documental sobre la prostitució infantil a Sierra LeoneD’aquest tema, de l’eutanasia i de molts altres va aquesta setmana Catalunya Cristiana

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET