Ràdio Estel
L'humorista Toni Albà, disfressat del Rei emèrit Joan Carles I
RÀDIO ESTEL 
"El límit a la llibertat d'expressió se'l posa cadascú"
L'humorista Toni Albà ha argumentat quins són límits de la llibertat d'expressió
@BorjaDeMaria 25/05/2018

A falta d’una setmana exacta per La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, hem tancat la setmana a la Fórmula Estel amb una entrevista a l’humorista Toni Albà.

Amb l’actor i director de cinema hem parlat dels límits de la llibertat d’expressió i de la llibertat d’expressió en les arts, com el cas d’ARCO, el raper Valtonyc o el seu mateix cas: “Ja no hi ha llibertat d'expressió. Amb ús de la llei, de la política, de la judicatura, això s'ha trencat ja. Estem en una dictadura, la dictadura del senyor Rajoy, que per lluitar per la impotència total contra tot allò que no els agrada ja s'està aplicant la censura. Intentant posar cantants a la presó… quan no titellaires, tuitaires, dibuixants de El Jueves, escultors, artistes… i seran opinadors, periodistes... i molt aviat hi sereu tots, tots estarem imputats”, ha advertit Albà.

Quins són els límits de la llibertat d’expressió? “No hi ha límits a la llibertat d’expressió: és un dret fonamental, reconegut a les Nacions Unides. El límit se'l posa cadascú. Les paraules, els dibuixos, els escrits... no maten ningú: ningú ha mort per això. El que mata són els fets. El que sí que és cert és que jo no puc mentir sobre algú”, ha respost l’humoristà Toni Albà. A més, l'actor ha fet una crida a lluitar contra el feixisme: “Estan crispats els feixistes de la societat. Els altres estem tristos, de saber que durants tants anys hem tingut el feixisme dormint al costat. El feixisme és l’enemic, no l’adversari. Al feixisme, tal com diu el [Gabriel] Rufián, se’l combat. És la làcra social, el càncer de la societat. I si no l’atures destrueix la societat”.

Sentència del cas Gürtel 
L’advocat Lluis Batlló ha valorat la sentència: "És el paradigma d'un cas de corrupció: es necessiten dues persones, el capo, el senyor Correa, i l'altre, el senyor Bárcenas, que és el contacte dins del partit perquè les administracions públiques on mana el PP donin feina a les empreses de Correa. A més de las mordidas de Correa i Bárcenas, per això es van beneficiar el PP"

En l'espai informatiu de la Fórmula, Àngel Miret repassa els divendres les notícies socials de la setmana a Un món sense fronteres. Miret ha explicat queJapó hi ha persones que moren soles, i una comunitat cristiana que viu com els primers deixebles.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET