Ràdio Estel
El nou reglament europeu de protecció de dades va entrar en vigor el passat divendres
RÀDIO ESTEL Foto: Free Images
"Incrementa la protecció dels usuaris i els deures de les empreses"
L'expert en dret a Internet, Miquel Peguera, ha analitzat el nou reglament europeu de protecció de dades, i Josep Maria Balcells i Eulogi Broto han analitzat l'actualitat política
@BorjaDeMaria 28/05/2018

Aquest divendres celebrem el sopar benèfic dels nostres mitjans, presidit per l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella. 

El nou reglament europeu de protecció de dades va entrar en vigor el passat divendres 25 de maig. Aquest dilluns a la Fórmula Estel hem parlat amb Miquel Peguera, professor dels estudis de dret i ciència politica de la UOC i expert en dret a internet: "Incrementa la protecció dels usuaris i els deures i obligacions de les empreses que tracten dades", ha explicat Peguera.

També hem analitzat com ha anat la consulta de Podem que ha guanyat el recolzament al líders del partit, Pablo Iglesias i Irene Montero amb un 68% dels vots emesos per la militància, i la moció de censura que se li presenta al Partit Popular. El comentarista de l’actualitat ha estat Josep Maria Balcells, periodista, militant de Els Comuns i ex-diputat de Ciutadans pel Canvi en el grup parlamentari del PSC: “No hi ha dubte que en qualsevol país europeu una sentència tan contundent derivaria en una crisi de govern, la renúncia del president i la convocatòria d’eleccions per deixar en mans de la ciutadania la traducció política”, ha apuntat Balcells.

Finalment, com cada dilluns, ens ha visitat als estudis de Ràdio Estel Eulogi Broto, advocat i professor de l'ISCREB (Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona), que ha repassat l’actualitat política i jurídica: la moció de censura, la governabilitat o els símbols polítics. 

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET