Ràdio Estel
Manifestació de La España en Marcha – La Falange
RÀDIO ESTEL Foto: Peroquemebiceps
"No hi ha més extrema dreta que fa 10 anys, però criden més"
El fotoperiodista Jordi Borràs és expert en grups d’ultradreta
@BorjaDeMaria 29/05/2018

Aquest dimarts a la Fórmula Estel hem analitzat els grups d’extrema dreta, estan en auge? Qui són? Respostes que ens ha donat el fotoperiodista Jordi Borràs, expert en grups d’ultradreta i autor de llibres com Desmuntant Societat Civil Catalana, Plus Ultra o més recentment Dies que duraran anys. Borràs ha definit l’extrema dreta com “col·lectius formats per individus a la dreta de la dreta que per norma general justifiquen la violència per seguir els seus fins”. El fotoperiodista també ha aclarit que “no hi ha més ara que fa 10 anys, però criden més”.

Bloqueig a Itàlia
També en aquesta primera hora del matí hem parlat de la situació de bloqueig polític que viu Itàlia des de la dimissió de Giuseppe Conte i l’encàrrec d’un govern provisional a Carlo Cottarelli. Ho hem fet amb el comentari d’actualitat del geòleg Luigi Contento: “Pràcticament és un atac a les institucions. El president s’ha portat magníficament bé (...) Però aquest senyor [Giuseppe Conte] es presenta amb un esquema constituit menys un, el ministre d’Economia. Ha volgut fer un acte de força contra les constitucions”, ha apuntat Contento.

Aquest divendres, La Nit!
I com s’apropa La Nit de Radio Estel i Catalunya Cristiana (recordem, aquest dimecres a les 15h tanquem inscripcions) a la Fórmula Estel hem parlat amb Joan Gaspart, empresari hoteler, ex president del F.C. Barcelona i amic d’aquesta casa: "Catalunya Cristiana i RàdioEstel són els dos únics mitjans de comunicació d'orientació cristiana que serveixen moltíssim a molta gent. Sobretot RàdioEstel, perquè hi ha molta gent a casa impossibilitada que pot seguir la Missa i molts actes”. L’empresari ha observat que La Nit té una doble vessant, econòmica i promocional: “Demostrem que ajudem a aquests dos mitjans tant necessaris per la gent que pensa com nosaltres i que no ens avergonyim”.

Escolta l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET