Ràdio Estel
Pedro Sánchez és el candidat per ocupar la presidència d'Espanya
RÀDIO ESTEL Foto: Marta Jara (eldiario.es)
"La sentència obliga als partits a donar una resposta"
Roberto Labandera (PSC) ha justificat la moció de censura de Pedro Sánchez, i també hem parlat de l'augment de denúncies de violència masclista amb Save the Children
@BorjaDeMaria 31/05/2018


Aquest dijous a l'hora informativa de la Fórmula Estel, de 8 a 9 del matí, hem parlat de la moció de censura del PSOE, amb Roberto Labandera, exdiputat del Parlament i militant del PSC: “Estem en una situació positivament excepcional perquè es produirà un canvi polític a Espanya. Una legislatura marcada per l’excepcionalitat del PP, que davant dels tribunals ha hagut de respondre per la situació de corrupció, ara ha rebut una sentència condemnatòria, obliga a les forces polítiques a donar una resposta”. 

D’altra banda Save the Children reconeix que l'augment de denúncies de violència masclista és palpable i que cal aplicar de manera urgent polítiques de prevenció. Segons dades oficials, a l'últim any les denúncies per violència de gènere entre menors de 18 anys han augmentat gairebé el 15%. A que creuen que és degut aquest increment de violència masclista, d’abusos i d’assetjament a les nostres escoles? Emilie Rivas, responsable de polítiques d’infància de Save the Children a Catalunya, ha explicat: “Els adolescents estan en contra de la violència de gènere en les seves formes més greus, però d’altres més subtils, com violència de control, sí que està instal·lada en moltes parelles”.

També hem presentat l’últim número de Catalunya Cristiana i del rebombori mediàtic que han generat els premis Crexell de l’Ateneu Barcelonès.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET