Ràdio Estel
Pedro Sánchez serà molt segurament president d'Espanya
RÀDIO ESTEL Foto: Flickr
"Hi ha nous governs a Catalunya i Espanya. És com fer foc nou"
El periodista i analista polític Marc Pérez ha analitzat la moció de censura
@BorjaDeMaria 01/06/2018

Aquesta nit arriba La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana!! L’acte es farà aquest vespre 1 de juny a la Basílica de Santa Maria del Mar i a la casa de la Llotja de Barcelona, i el presidirà l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella.

Tots pendents de la moció de censura que tirarà endavant per part de Pedro Sánchez i amb el suport finalment de les forces sobiranistes. Per analitzar-ho hem comptat amb el periodista i analista polític Marc Pérez: “És la conjura dels astres: s’aixeca el 155 i hi ha dos nous governs a Catalunya i Espanya. És com fer foc nou”, ha dit Pérez, que ha afegit que aquesta notícia “fa una setmana ningú s’ho esperava. Ha estat una sorpresa enorme. El gir ha sigut extraordinari”. Sobre la relació Catalunya-Espanya a partir d’ara, el periodista ha apuntat: “És possible que es vagi a un escenari de més col·laboració, i més diàleg”.

A més, hem parlat de la presentació de la memòria del darrer any que ha dut a terme Càritas i de les notícies socials i religioses de la setmana amb Àngel Miret. 

Tot plegat com sempre acompanyat de molt bona música, seleccionada per Maria Sierra Rodríguez.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET