Ràdio Estel
Turó de la Seu Vella, Lleida
RÀDIO ESTEL Foto: Jordi Escuer
"Entre l'infern del 155 i el Cel de la República, som a terra"
Xavier Torrens (UB) i Eulogi Broto (ISCREB) han analitzat els canvis radicals en la situació política, i hem entrevistat la Fundació Pere Tarrés pels seus 60 anys
@BorjaDeMaria 04/06/2018

El panorama polític a Catalunya i al conjunt d’Espanya ha canviat totalment, i de quina manera! Aquest dilluns a la Fórmula Estel hem analitzat els canvis radicals en la situació política a Espanya, amb el panorama que ofereix el nou govern de Pedro Sánchez, i també la formació del nou govern de Catalunya. Xavier Torrens, professor de Ciència Política a la Universitat de Barcelona, ha fet El Comentari d'Actualitat: “Passem de l'infern del 155 al Cel d'un estat independent i la república? No. Entre l’infern i el Cel, som a terra. De fet, hem de tocar de peus a terra".

60 anys de la Fundació Pere Tarrés
Hem entrevistat Rafael Ruiz de Gauna, director de Relacions Institucionals de la Fundació Pere Tarrés, amb motiu del 60è aniversari d’aquesta entitat vinculada a l’Església diocesana de Barcelona. Ruiz de Gauna ha narrat que la Fundació es dedica activament a l’educació “fora de l’aula”, que transmet els valors del cristianisme, que en aquests 60 anys han format 40.000 monitors, i que estan arrelats a les parròquies.

I ens ha visitat, com cada dilluns, el professor de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona Eulogi Broto, en els minuts del Vist per a sentència.

El pensament del dia ens l’ha portat Marta Burguet, doctora en Pedagogia i professora de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET