Ràdio Estel
Conselleria d'Economia
RÀDIO ESTEL 
"La Generalitat havia de demanar permís a Madrid pels recursos"
Eduard Arruga (CEES) ha explicat com ha afectat l'article 155 a l'economia catalana
@BorjaDeMaria 05/06/2018

Aquest dimarts a l’hora informativa de la Fórmula Estel, de 8 a 9 del matí, hem entrevistat Eduard Arruga, vicepresident del CEES (Centre d’Estudis Econòmics i Socials), sobre com ha afectat l'article 155 de la Constitució a l’economia catalana i què implica que s’aixequi ara que hi ha nou govern: “El balanç és sobretot administratiu. Des del punt de vista d’utilitzar ingressos i despeses, no ha afectat gaire, perquè l’únic problema ha estat que la Generalitat no ha tingut competències per aplicar els recursos, sinó que cada vegada s’havia de demanar permís a Madrid”, ha exposat Arruga.

Nou govern de Pedro Sánchez
El politòleg Guillem Pursals, n’ha fet El Comentari: “Igual que passa aquí amb els consellers, també estan les quotes territorials (...) Seran uns ministeris molt polítics per donar peu de cara a les eleccions municipals, amb ministres amb una forta presència política al seu territori, per aixecar les sigles del PSOE”.

Per últim, hem parlat de les Fires de Productes de Proximitat que enceten aquest mes a Caprabo arreu del territori per donar a coneixer aquest tipus de productes, amb Fernando Tercero, responsable de productes de proximitat de Caprabo. 

I El Pensament l'ha ofert Jordi Casado, coach.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET