Ràdio Estel
Voluntaris pregunt una persona que dorm al carrer, al Cens d'Arrels
RÀDIO ESTEL Foto: Juan Lemus / Arrels Fundació
"Si no em preguntes, no existeixo", diuen persones sense llar
Ferran Busquets, director de la Fundació Arrels, ha extret conclusions del Cens de persones sense llar
@BorjaDeMaria 07/06/2018

Aquest dijous a la Fórmula Estel, de 8 a 9 del matí, hem parlat del cens de persones sense llar, fet durant la nit de dimarts als carrers de Barcelona per Fundació Arrels. N’hem parlat amb el seu director, Ferran Busquets, que ha explicat que fer aquesta campanya “no és tant difícil, va ser un dels tabús inicials. Algunes de les persones que dorm al carrer et diuen: ‘Si no em preguntes, no existeixo’.

“Un recompte, quan el repeteixes, veus la tendència" - ha afegit Busquets - "El pas que volíem fer era afegir-nos a la campanya europea que no hi hagi ningú dormint al carrer i apropar-nos per parlar amb les perones i accedir a una informació”. 

També hem analitzat el nou govern de l’Estat que ja ha format Pedro Sanchez amb els nous 17 ministres, amb l’economista i activista social Arcadi Oliveres

"Alguns nomenaments poden semblar polèmics. La vicepresidenta, Carmen Calvo, va ser negociadora de l’article 155, el nou ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, va ser nomenat pel PP membre del Consell General del Poder Judicial, Teresa Rivera va autoritzar el Projecte Castor (...)”. L’impulsador de Procés Constitent ha parlat bé d'altres ministres: “Meritxell Batet, ministra d’administracions públiques, té una visió més federalista i menys sacrosanta unitarista de l'Estat”.

Sobre el fet que 11 de les 17 ministres siguin dones, Arcadi Oliveras ha dit: “És sense dubte, positiva. Diuen que les dones tenen més sensibilitat al govern, sempre i quan no es comportin com homes, és desitjar que això no passi”.

El presentador de RàdioEstel, Joan Trias, també ha parlat amb Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana, per saber que ens porta aquest nou numero del setmanari. 

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET