Ràdio Estel
Casa de Nuestros Pequeños Hermanos a Chimaltenango (Guatemala)
RÀDIO ESTEL Foto: NPH
"Guatemala està donant un exemple al món de solidaritat"
Xavier Adsarà, director a Espanya de l'ONG Nuestros Pequeños Hermanos, ha relatat els efectes de l'erupció del volcà Fuego
@BorjaDeMaria 08/06/2018

Aquest divendres des de la primera hora de la Fórmula Estel hem parlat del volcà Fuego, que ha causat a Gautemala desenes i desenes de morts i ferits i imatges desoladores, mentre el país demana ajuda internacional per fer front a l’estat d’emergència que viu. 

Xavier Adsarà, director a Espanya de l'ONG Nuestros Pequeños Hermanos (NPH), amb cases per a nens a Guatemala i altres països, ha fet El Comentari d’Actualitat: "Pràcticament 1 milió 700 mil guatemaltecs estan afectats. NPH a Chimaltenango tenim una llar on tenim acollits més de 200 nens, orfes o abandonats. Tota la nostra llar va quedar coberta de cendra”, ha relatat Adsarà. “Guatemala està donant un exemple al món del què és l'autèntic esperit de solidaritat. Ara falta que el món es solidaritzi".

República Televisió 
El responsable de República TV, Enric Folch, ha explicat aquesta nova iniciativa de televisió on-line , que vol que la gent s’expressi amb llibertat, directa i fresca.

Un Món Sense Fronteres
I hem tancat la setmana amb un recull de les notícies de solidaritat, Església, acció social i notícies positives, de la mà d’Àngel Miret

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET