Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Enric Vendrell anuncia el seu cessament
El director d’Afers Religiosos de la Generalitat fa públic un tuit on explica que el govern aprovarà el seu cessament en les properes hores
Macià Grau 11/06/2018

Enric Vendrell, que ha ocupat el càrrec de director d’Afers Religiosos durant 5 anys, ha anunciat públicament que el nou govern aprovarà el seu cessament en les properes hores. Mitjançant un tuit, Vendrell ha compartit la decisió del govern, que ha acompanyat amb unes paraules de St Pau: Sabent que dimarts vinent el Govern aprovarà el meu cessament, vull compartir amb vosaltres aquestes paraules de St Pau llegides a l’Eucaristia d’avui: “Les coses que veiem passen, però les que no veiem duren per sempre”.

Les mostres de suport cap al director d’Afers Religiosos no s’han fet esperar, i poc després de conèixer la notícia les xarxes socials s’han omplert de missatges de suport i agraïment cap a Enric Vendrell. D’altra banda, el govern de la Generalitat encara no ha anunciat qui serà el seu successor, en espera de fer pública la notícia en les properes hores.

Enric Vendrell, militant d’UDC, va substituir Xavier Puigdollers gairebé dos anys després del canvi de govern del 2010, i es va convertir així en el cinquè responsable d’aquest organisme creat l’any 2000 per Jordi Pujol. Anteriorment, en l’àmbit eclesial havia format part del moviment d’estudiants i de professionals d’Acció Catòlica a l’arxidiòcesi de Barcelona, i també havia treballat en l'àmbit de la gestió d'entitats.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET