Ràdio Estel
Entrevistats al Centre de producció de programes de Burjassot d'À Punt Mèdia
RÀDIO ESTEL Foto: Francesc Fort
"Volem ser un mitjà públic, de referència, plural i independent"
Cesar Martí, director de continguts i programació d'À Punt, ha situat el nou canal de televisió del Pais Valencià
@BorjaDeMaria 12/06/2018

“No són 629 immigrants, no són 629 problemes, no són 629 fugits, refugiats o malalts. Són 629 persones, 629 vides. En anglès potser s’entén millor: 'Europe Shame On You'”, així ha començat Joan Trias la Fórmula Estel.

Hem començat el dia amb El Pensament de Victòria Molins, teresiana dedicada a l'àmbit de l'exclusió social, i amb la prèvia de la cimera Donald Trump - Kim Jong Un, amb Alfons Calderón, que ja a les 8 del matí augurava “el començament d'un procés de distensió que duraria temps”.

À Punt
Però aquest dimarts a la Fórmula Estel hem volgut parlar del nou mitjà de comunicació públic al País Valencià, la televisió À Punt, que va estrenar aquest dilluns les seves emissions després del tancament el passat 29 de novembre del 2013 de Canal 9. 

Cesar Martí, director de continguts i programació d'À Punt, ha sostingut: “El nou compromís és que siguem un mitjà públic, de referència en la societat, plural i independent (...) participativa i molt oberta”. Martí també ha destacat que “tothom s’ha adonat de l’important que és tenir un mitjà públic”, també per l’ús del valencià.

“És una despesa supèrflua i inútil"
El President del Centre d'Estudis per la Pau Delas, Pere Ortega, ha narrat la inversió militar de l’Estat: “Defensa posa 8500 milions d’euros, però hi ha d’altres repartides en altres ministeris, com 120.000 soldats, ajuda en Recerca i Desarmament, la Guàrdia Civil, les missions a l’exterior… es converteix en 19.500 milions d’euros a l’any. Són 54 euros l’any de cada espanyol”, ha explicat Ortega, que ha afegit: “És una despesa supèrflua i inútil”.

Pots escoltar l'hora informativa de Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET