Ràdio Estel
Grup de grafiters en acció al Metro de Barcelona
RÀDIO ESTEL Foto: @TMB_Barcelona (Twitter)
"S'ha incrementat exponencialment la violència dels grafiters"
Baptista Silanes (CCOO) ha il·lustrat els delictes al Metro de Barcelona
@BorjaDeMaria 20/06/2018

Els treballadors de TMB denuncien l’increment de la violència dels grafiters que es colen als Metros per a pintar els vagons. Baptista Silanes, membre del sindicat del Metro de CCOO, ha explicat a Fórmula Estel: “S’ha incrementat exponencialment la violència dels grafiters (...) Actuacions a cops de pedra contra els trens, i els vidres han esquitxat al personal de dins de la cabina del Metro, cops de pedra contra vigilants, baixen amb pals, qualsevol estri que puguin fer servir d’arma, fins i tot hi ha companys que diuen que van baixar amb una tàser a Can Boixeres”.

El treballador de TMB ha afegit: “Saben, de vegades millor que els propis treballadors, per on poden entrar: conductes de ventilació, rebenten cadenats, troben forats a les sortides d’emergències…”.

En aquesta primera hora de dimecres també hem parlat de l’actualització de la nova classificació internacional de malalties que ha dut a terma la OMS (Organització Mundial de la Salut), amb el president de Metges cristians de Catalunya, Adalbert Marquès: “És un canvi que ve per les pressions de certs grups, dels lobbies al voltant de l’OMS. Era esperable”, ha afirmat Marquès. 

I també us hem avançat l’acte d’aquest dimecres a les 6 de la tarda de la UOC al Palau de la Musica Catalana: Jornada Alumni Barcelona 2018 que porta com a títol la realitat en clau de gènere, sobre el moviment feminista. 

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET