Ràdio Estel
Joan Roca, a la cuina d'El Celler de Can Roca
RÀDIO ESTEL Foto: Vadorgarbos
"Quan no estiguem a dalt seguirem amb la mateixa tenacitat"
El xef Joan Roca ha valorat que 'El Celler de Can Roca' sigui el 2n millor restaurant del món
@BorjaDeMaria 21/06/2018

Aquesta setmana hem conegut que El Celler de Can Roca ostenta el títol de 2n millor restaurant del món d’una llista de 50, entre els que també hi son el restaurant Disfrutar de Barcelona (18) o el Tickets d’Albert Adrià (32). 

Joan Roca, xef i copropietari de El Celler, de Girona, ha valorat el reconeixement a Fórmula Estel: "Contents sobretot perquè fa molt de temps que estem en aquest podi d'aquesta llista internacional tant exigent, portem 8 anys entre els tres primers, en el podi, i 10 en els cinc primers. Això demostra perseverància, tenacitat, treball, compromís, amb la feina que anem fent". Més endavant en l’entrevista, el xef ha recordat: “Fa 10 anys que estem a dalt, però quan no estiguem, seguirem treballant amb la mateixa tenacitat”.

Nou president del PP
També hem analitzat les candidatures dels (i les) que s’han presentat per intentar guanyar les primeres primaries en la història del Partit Popular, amb Pep Martí, periodista de Nació Digital: “Aquest partit de la previsibilitat viu avui una absoluta incertesa i possible fractura”. 

La immigració és actualitat i portada de Catalunya Cristiana
Com cada dijous ens ha visitat Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana, per parlar-nos d'un setmanari molt d'actualitat: Migracions i humanitat.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET