Ràdio Estel
L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós
RÀDIO ESTEL Foto: Anticapitalistes.cat
"No s'inhabilita una alcaldessa, sinó unes eleccions"
L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha valorat la seva inhabilitació
@BorjaDeMaria 22/06/2018

Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector, i també moltes altres dones, han opinat al principi de la Fórmula Estel sobre la posada en llibertat provisional de La Manada amb una fiança de 6000 euros.

A l’hora informativa de la Fórmula Estel també s’hi ha referit Montse Venturós, alcaldessa de Berga: “Em sembla una absoluta vergonya. Ahir era precisament un dia en què els jutjats de l’Estat van quedar absolutament desacreditats. Posen en tela de risc totes les víctimes que denuncien”.

Venturós és notícia perquè ha estat condemnada a sis mesos d’inhabilitació de càrrec públic per no haver despenjat l’estelada de la façana de l’ajuntament durant períodes electorals, i a l’antena de RàdioEstel ha dit: “Intentarem fer un no acatament de la sentència en la mesura del possible. No s’inhabilita una persona com alcaldessa, sinó unes eleccions, els vots dels berguedans i berguedanes".

"No només són els Jocs, és el llegat"
Aquest divendres, 22 de juny, comencen els Jocs del Mediterrani a Tarragona, i un dels ideòlegs, Pere Valls, membre de l’àrea corporativa dels Jocs, ha afirmat a RàdioEstel que “Representa un abans i un després: no només són els Jocs, és el llegat, el què queda, les instal·lacions noves i les que s’han arreglat han de servir per la gent”.

Per últim, avui, com cada divendres, també ens ha visitat Àngel Miret per fer Un món sense fronteres, parlant de la retirada de la intervenció a Grècia o d’una setmana amb les migracions com protagonistes.

Pots escoltar l'hora informativa de Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET