Ràdio Estel
CULTURA 
«Idil·li», una visió contemporània de l’obra de Marià Fortuny
El Centre Tarraconense El Seminari inaugura una exposició d’apunts preparatoris i versions a gran format d’obres del pintor reusenc
Macià Grau 17/07/2018

El proper dimecres 18 de juliol, a les 19.30h, tindrà lloc al Centre Tarraconense El Seminari la inauguració de l’exposició «Idil·li», una visió contemporània de l’obra de Marià Fortuny. Es tracta d’una selecció d’apunts preparatoris i versions a gran format de les obres del pintor reusenc, feta per Francisco Javier Ballester Guillén, i que ja ha estat exposada al Museu del Prado amb un gran èxit.

El seu autor, Ballester, va rebre l’any 2017 l’encàrrec del cap de Conservació de Dibuixos i Estampes del Museu del Prado per fer un còmic inspirat en l’obra de Fortuny. El resultat, que podran veure els que visitin el Centre Tarraconense El Seminari, és la història d’un viatge iniciàtic de joventut als anys setanta que parteix amb dues obres de Fortuny com a inspiració: Idil·li i l’Anacoreta.

L’exposició, que serà presentada per l’arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, es podrà visitar fins al proper dia 7 d’octubre. Durant el mes de juliol estarà oberta de les 10.00 a les 13.30h i durant els mesos de setembre i octubre, de les 10.00 a les 13.30h, i de les 16.30h a les 19.30h. El mes d’agost romandrà tancada. La resta de la informació es pot consultar a la pàgina web de l’Església de Tarragona: www.esglesiadetarragona.cat.

 

 

 

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET