Ràdio Estel
BISBATS 
La Pontifícia i Reial Acadèmia Bibliograficomariana de Lleida nomena Natàlia Méndez com a mantenidora del Certamen Marià 2018
La competició d’aquest any es farà en honor a la Mare de Déu de la Mercè, patrona de l’Ordre de la Mercè, amb motiu del 800 aniversari de la seva fundació
Redacció 14/08/2018

Tal com ha anunciat la Pontifícia i Reial Acadèmia de Lleida, la 151a edició del Certamen Marià es farà en honor a la Mare de Déu de la Mercè, patrona de l’Ordre de la Mercè, amb motiu del 800 aniversari de la seva fundació.

La mantenidora d’aquest any, com ha fet saber el departament de comunicació del bisbat de Lleida, serà Natàlia Méndez, llicenciada en psicopedagogia per la Universitat Ramon Llull i secretària general del Moviment Internacional d’Estudiants Catòlics, amb seu a París durant 4 anys.

Dins la seva trajectòria, destaca el servei que ha fet a la ciutat de Lleida durant 14 anys com a directora d’Arrels Sant Ignasi, una entitat que treballa per ajudar les persones sense casa. Gràcies a la seva tasca i la dels seus companys, recentment ha estat guardonada amb la medalla a la solidaritat de la Ciutat de Lleida. Actualment coordina el Servei d’Atenció Espiritual i Religiós de St. Joan de Déu Terres de Lleida, i forma part d’un grup de revisió de vida del Moviment de Professionals Catòlics.

El Certamen Marià d’aquest any se celebrarà el 7 d’octubre a les sis de la tarda al paranimf de la Casa de l’Església-Acadèmia Mariana, a Lleida. Les bases per participar-hi, tant en el vessant literari com audiovisual, es poden consultar a la pàgina web del bisbat de Lleida: goo.gl/wVsjt3.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET