Ràdio Estel
ACCIÓ SOCIAL 
La Fundació Arrels, Premi Ciutadà Europeu 2018
El Parlament Europeu lliura el guardó a la fundació per la seva tasca de promoció dels valors europeus i de conscienciació social
Macià Grau 18/09/2018

La Fundació Arrels ha rebut aquest dilluns 17 de septembre el Premi Ciutadà Europeu 2018 que el Parlament Europeu concedeix a tots els individus o entitats que durant l’any s’hagin distingit per la seva tasca de promoció dels valors europeus. D’aquesta manera, la fundació s’ha convertit en una de les 50 entitats guardonades que formen part dels 26 estats membres. 

L’encarregat de lliurar el guardó ha estat precisament la mateixa persona que va presentar la candidatura d’Arrels al Parlament Europeu, l’eurodiputat català Francesc Gambús, membre independent en el Grup del Partit Popular Europeu. Durant l’acte d’entrega, Gambús ha destacat la tasca de la Fundació Arrels per “treballar, des del voluntariat, per ajudar les persones que es queden a la perifèria de la societat del benestar”, i ha aprofitat per recordar que va decidir presentar la candidatura d’Arrels per “visibilitzar a nivell europeu la tasca que estan duent a terme per les persones sense llar i la consciencació social”.

Per la seva banda, el director de la fundació, Ferran Busquets, ha recollit el premi en nom de l’entitat, i després d’agrair el reconeixement ha fet una crida a “seguir treballant en el Pilar Social Europeu”, pels “més de 400.000 ciutadans europeus que dormen al carrer”.

Cal recordar que des de 1987, Arrels ha acompanyat més de 10.000 persones sense llar en el seu camí cap a l’autonomia, i compta amb el suport de 54 persones contractades, 400 voluntaris i més de 4.000 donants, que fan possible dur a terme tots els seus programes d’actuació que els han fet guanyar aquest guardó.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET