Ràdio Estel
D'esquerra a dreta: Joan Martí, president de Mans Unides de Barcelona, el pediatra Iñaki Alegría i la Gna. Viqui Molins
SOLIDARITAT 
Mans Unides presenta la web "El Supermissioner"
L'objectiu és apropar la tasca que fan les contraparts de l'entitat
Redacció 28/09/2018

Donar a conèixer la feina que fan les contraparts de Mans Unides. Aquesta és la intenció del nou projecte digital de l'entitat, la web El Supermissioner, que s'acaba de presentar públicament.

En aquesta web els usuaris posen a prova les seves conviccions mitjançant una sèrie de preguntes i poden apropar-se a la tasca i la realitat quotidianes de persones com Iñaki Alegría, pediatra i director mèdic a l'Hospital de Gambo a Etiòpia, i col·laborador de Mans Unides des de fa més d'un lustre.

El Dr. Alegría ha estat un dels protagonistes de la presentació de la web. Davant d'un auditori ple, el cooperant català ha emocionat el públic amb les seves experiències a Etiòpia, un dels països del món que acull més refugiats.

La germana Viqui Molins també ha participat en la posada de llarg d'aquest projecte digital i ha compartit la seva experiència a Angola i al barri del Raval de Barcelona, on treballa des de fa 40 anys.

El Supermissioner és una iniciativa conjunta de Mans Unides Barcelona i l'agència digital Eleven Adworks, que han unit forces per amplificar la tasca que desenvolupa Mans Unides arreu del món i fer visible la magnífica feina de tantes persones anònimes i invisibles per al gran públic.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET