Ràdio Estel
BISBATS 
L’Acadèmia Mariana de Lleida fa públic el veredicte del Certamen Marià
L’acte solemne d’entrega es farà el diumenge 7 d’octubre, al Paranimf de l’Acadèmia Mariana de Lleida
Macià Grau 05/10/2018

Amb motiu de la celebració de la festivitat de la Mare de Déu de l'Acadèmia, l’Acadèmia Mariana de Lleida convoca cada any un Certamen Marià (literari i audiovisual) que organitza en quatre seccions. La primera està oberta a la participació dels escriptors que vulguin fer una aportació poètica, la segona, als treballs d’investigació, la tercera, als alumnes en edat escolar que aportin una composició literària, i la quarta als treballs audiovisuals.

L’edició d’aquest any ha tingut una importància especial, ja que s’ha fet en honor de la Mare de Déu de la Mercè, patrona de l’Orde de la Mercè, amb motiu dels 800 anys de la creació de l’Orde dels Mercedaris. Per aquest motiu una part de la llista d’obres guardonades, que el jurat ha fet públiques recentment, estan relacionades amb la Mare de Déu de la Mercè.

En la secció de treballs d’investigació, per exemple, el premi ha estat per Josep Salvia Vidal i la seva obra L’ordre de la Mercè o la salvació dels catpius. D’altra banda, a l’apartat de treballs poètics, la Flor Natural ha estat per a Ramón Molina Navarrete, per una obre dedicada també a la Mare de Déu: Madre de Cristo, madre de Dios.

La llista completa dels guardonats, així com la informació relacionada amb l’entrega de premis que es farà el diumenge 7 d’octubre al Paranimf de l’Acadèmia Mariana de Lleida es pot consultar a la pàgina web de l’Acadèmia Mariana: www.lleidaparticipa.cat.

 

 

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET