Ràdio Estel
Acte d'Esquerra Republicana de Catalunya al Fòrum del 14 de desembre de 2013
RÀDIO ESTEL Foto: Marc Puig
"Visitar polítics a presó pel suport és degradació democràtica"
Iván Serrano (UOC) ha analitzat l'intent d'aprovació de Pressupostos
@BorjaDeMaria 18/10/2018

En l’entrevista d’A Primera Hora d’aquest dijous hem parlat amb el professor en ciència política de la UOC, Iván Serrano, sobre l’intent de pacte per aprovar els Pressupostos Generals de l’Estat. 

Que per guanyar més suports s'hagi d'anar a presons per visitar líders polítics de partit és una mostra de la degradació de la qualitat democràtica que està vivint el país", ha apuntat Serrano

Barcelona i Sagrada Família han arribat a un acord 
Una entesa per a la gestió de les millores de l'entorn del temple i per regularitzar les obres. L'alcaldessa, Ada Colau, i el president delegat de la junta, Esteve Camps, l'han presentat aquest matí a la premsa. Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana, ho ha explicat en directe a l’espai setmanal del semanari.

Fabian Mohedano, coordinador de la ponència conjunta de la llei de la reforma horaria, ha afirmat a RàdioEstel:

“La nostra aposta, després de parlar amb metges, és proposar al govern d'Espanya que es decideix per l'horari d'Hivern (l'actual). Agrada més l'estiu, però per la salut és molt millor l'horari d'hivern. La llum del dia que rebem pel matí a primera hora ens desperta: som més productius i hi ha més rendiment a l'escola”, ha declarat Mohedano.


Foto: Marc Puig

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET