Ràdio Estel
Ignasi Garcia, Director General de Professorat i Personal de centres públics
RÀDIO ESTEL Foto: Consorci Educació de Barcelona
"És una aposta per un model avançat de formació de mestres"
Ignasi Garcia (Ensenyament) ha valorat el conjunt d'accions per millorar la feina dels docents
@BorjaDeMaria 22/10/2018

Hem analitzat les converses i els pressupostos d’aquests darrers dies amb el periodista Lluis Foix, aquest dilluns a A Primera Hora.

“Serveixen perquè Pablo Iglesias demostri que és una peça clau de la política espanyola, sense estar al Govern, ha estat 3 dies sent notícia (...) De què ha servit tot això? De res. No es pot despendre l'aprovació dels pressupostos"

MIF
S’ha posat sobre la taula un conjunt d’accions que volen millorar i prestigiar la feina de mestre i professor com la necessitat de fer unes pràctiques (semblant al MIR) dels metges. Ignasi Garcia, Director General de Professorat i Personal de centres públics, ha valorat a RàdioEstel:

“El punt bàsic és una aposta per un model de formació de mestres avançat i amb un grau d'exigència superior a l'actual. Inclou un màster, per tant, una formació de 5 anys”.

Els dilluns, a 3 quarts de 9 ens visita el jurista i professor de l’ISCREB Eulogi Broto per comentar l’actualitat, educació, política... i a partir de les nou el nostre particular Think Tank

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET