Ràdio Estel
Isabel Solà
RÀDIO ESTEL Foto: La 2
"Lo que no se da se pierde: és un lema vital d'Isa Solà"
Mey Zamora, autora del llibre sobre la missionera de Jesús Maria
@BorjaDeMaria 23/10/2018

Aquest dimarts a A Primera Hora hem parlat amb l’escriptora i periodista Mey Zamora, autora del llibre Lo que no se da se pierde, retrato de la misionera Isa Solá, presentat ahir dilluns. A més hem recordat un dels grans de la literatura catalana, l’escriptor i crític Robert Saladrigas, amb Sergio Vila-Sanjuan, Director de la revista Cultura(s) de La Vanguardia. 

El 2 de setembre de 2016, la religiosa de Jesús Maria, Isabel Solà, conduïa pel centre de Port-au-Prince quan un home li va disparar dues vegades i va acabar brutalment amb la seva vida. Només tenia 51 anys i molts projectes per fer. Mey Zamora ha compartit amb RàdioEstel les seves vivències amb ella: “La magntiud del terretremol d'Haití va agegantar la seva figura i la seva missió”. Zamora, a més, ha resumit el seu esperit: “Lo que no se da se pierde, ella ho deia molt habitualment i és un proverbi indi. És un lema vital”.

Recordem Robert Saladrigas
Ahir dilluns ens assabentàvem de la mort d’un dels grans de la literatura catalana, l’escriptor i crític literari Robert Saladrigas. El director de la revista Cultura de La Vanguardia, Sergio Vila-SanJuan, ha afirmat:

“Va ser un gran comunicador cultural i crític literari, és probablement el més important de crítica literària internacional dels últims 40 anys, cada setmana. Dibuixa un panorama molt internacional”. A La Vanguardia, ha explicat Vila-Sanjuan: “Si sortia un Nobel o s'havia de dir alguna cosa sobre literatura acudíem sempre al Robert”

Els dimarts també ens visita als estudis de Ràdio Estel Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació per tractar el sensellarisme. 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET